Direktlänk till inlägg 20 september 2013
INGREDIENSER GÖR SÅHÄR
Chockladkaka 1,CHOCKLADKAKA
2 Stora ägg Sätt ungnen på 200grader . Andvänd en 20x30cm form alt en långpanna,
3dl Strösocker Täck botten med bakplåtspapper. 2. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt
150g Smält smör 3.Smält smöret och häll i mjölken och kaffet.4 sikta samman vetemjöl
1dl Mjölk kakao , bakpulver och salt.5.varrva de torra idredienserna
0,5dl Starkt kaffe med smör och mjölkblandningen. 6.häll i den förbereda formen
3,5dl Vetemjöl och grädda i ca 15-18minuter.7 låt kakan svalna medan du förbereder
3msk Kakao din glasyr ....... GLASYR
2tsk Bakpuler koka upp grädde och häll över hackad chocklad. tillsätt smör och rör samman.
0,5tsk Salt Låt tjockna något innan du häller över glasyren över den avsvalnade kakan
GLASYR 9. toppa med riven kokos och skär i fyrkanter.
2dl Grädde
200g Mörk chocklad , fin hackad
1 msk Smör
2-3dl riven kokos
Nu börjar älg - jakten :) Då är det dags för att göra en älg bakelse :) :) man kan ta brun, vit, röd, grön marsipan och vit godis glitter :) så kollar ni på bilden och gör en älg :) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|